Yritysliikunta

Työssä jaksaminen koostuu monesta eri osa-alueesta. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluu isona osana myös yhteiset kokemukset ja irtiotot työpisteeltä. Mikä onkaan virkistävämpää kuin kokeilla uusia lajeja ja löytää sitä kautta myös uusi liikunnallinen harrastus!

Tervetuloa viettämään liikunnallista hyvinvointipäivää työ- tai harrasteporukalla monipuolisten liikuntalajiemme parissa. Me tarjoamme valmiita matalan kynnyksen paketteja tai suunnittelemme onnistuneen ja ikimuistoisen hyvinvointipäivänne juuri teidän tiimillenne! Lataa ja tulosta esitteemme työpaikkanne kahvihuoneeseen! Pyydä tarjous janne.mykkanen [at] raahe.fi

Voit kutsua myös liikunta-alan ammattilaisemme työpaikallenne. Selvitämme yhdessä kanssanne työn fyysiset kuormitustekijät ja niihin sopivat liikunnalliset toimet.

Kokoustaminen ja tiimipalaverit

Viihtyisä kokoustilamme soveltuu mainiosti kokous- ja koulutustarpeisiin alle 20 henkilön ryhmille.

Kokoustila

Kahvilastamme järjestämme kätevästi tarjoilupuolen kokoustilaan.

Kahvila

Ryhmäliikunta

Palveluistamme löytyy myös mahtavia ja innostavia ryhmätunteja. Ryhmät toimivat säännöllisesti viikoittain ilman ennakkoilmoittautumista, joten uuden harrastuksen aloittaminen on helppoa ja vaivatonta!

Tutustu tarjontaan sivullamme

Vesiliikunta

Keilailu

Sopimustilin avaaminen

Tili on tarkoitettu yritysten ja rekisteröityjen yhdistysten ja seurojen työntekijöiden ja jäsenien tuetuksi liikuntaeduksi.

Tilin voi avata henkilö, jolla on allekirjoitusoikeus yrityksenne/yhteisönne puolesta. Täytä sopimus ja palauta se allekirjoitettuna palvelupisteeseen tai sähköpostitse info.vesipekka [at] raahe.fi

Tilin käyttöönotosta lähetetään vahvistus sopimuksessa määritellyn yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen. Sopimus on voimassa toistaiseksi, ellei erikseen toisin sovita.

Miten tili toimii

Yritystili toimii niin, että tilin oikeutetut käyttäjät lunastavat itselleen rannekkeen (arvo 10 €) saapuessaan kuntoilemaan ensimmäistä kertaa. Sarjaliput ladataan rannekkeelle tilin kautta. Asiakas maksaa mahdollisen omavastuun ja laskutusosuus siirretään laskutettavaksi yritykseltä. Vaihtoehtoisesti yritys/yhteisö voi itse hankkia sarjarannekkeita lipunmyynnistä ja jakaa työntekijöidensä käyttöön.

Rannekkeelle ladattavat sarjaliput ovat voimassa 2 vuotta ostopäivästä alkaen.

Seuranta ja rajoitukset

Yritys/yhteisö voi sopia henkilökuntansa kanssa esim. jäsenkortin tai yrityksen henkilökortin esittämistä osto-oikeudeksi. Tästä tulee ilmoittaa myös sopimuksessa. Nimilistoja emme vastaanota.

Ostotapahtumassa rannekkeelle ladataan käyttäjän nimitiedot. Lipunmyynnissä pystytään seuraamaan kuka ranneketta käyttää, sekä tekemään tarvittaessa tarkastuksia. Sarjaranneke on henkilökohtainen. Yritys voi seurata henkilöstön ostotapahtumia laskutuksen liitteenä toimitetusta listauksesta. Yritys ja henkilökunta sopivat keskenään mahdolliset seuraukset/toimenpiteet sarjarannekkeen mahdollisesta väärinkäytöstä.

Sopimuksessa voidaan määritellä rannekkeelle rajattu yhden kerran viikoittainen käyntimäärä. Silloin ranneke ei anna kulkulupaa portilla kuin kerran viikossa (ma-su).

Päivitetty