Keilailu

Keilaamaan! Yksin, kaksin tai porukalla. Keilaus, jos mikä, saa aikaan suuria tunteita ja leikkisääkin kisailua. Onko pallo hallussa?

Meillä on huomioitu myös esteettömyys ja erilaiset apuvälineet esim. pyörätuolikeilaukseen.

Kaikilla neljällä radalla on automaattiset pumperit eli ratojen reunoille nostettavat laidat. Yhdellä radalla voi keilata 1-6 henkilöä. Keilahallissa on omat puku- ja peseytymistilat sekä Inva-WC. Keilahalliin on esteetön kulku hissillä.

Ratamaksu sisältää pallojen ja kenkien käytön. Kenkiä löytyy koosta 22 kokoon 50.

Tulevan talven vakiovuorohaku on käynnissä! Hakuaika on 5.5. asti. Myöhässä tulleita hakemuksia ei käsitellä. HOX HOX, tilojen suoravaraus on pois käytöstä vakiovuorohaun aikana.

 

Ajanvaraus:

Keilahallin varaustilanne

Rekisteröityessäsi Timmi -ajanvarausjärjestelmään voit tehdä varauksia yllä olevasta Keilahallin varaustilanne -linkistä . Voit myös perua tai siirtää varauksesi 3 vuorokautta (72 h) ennen varauksen alkua. Peruuttamattomista varauksista laskutamme ratamaksun mukaisesti. Ennen varauksen luontia valitse varauspohjasta tavallinen keilaus tai hohtokeilaus. Tarkista hohtokeilausajat alta. 

HUOM! Varaukset tehdään aina tunnin varauksina tasatunneille. Useamman tunnin varaukset tulee tehdä peräkkäisinä varauksina. 

Koko keilahallia koskevat yksityistilaisuudet varataan Vesipekan asiakaspalvelupisteeltä, info.vesipekka [at] raahe.fi tai 08-221 474. 

Vakiovuorot haetaan erikseen vakiovuorohakemuksella, ohjeet alla. 

Aukioloajat 

MA 6.00-21.00
TI 8.00-21.00
KE 6.00-21.00
TO 8.00-21.00
PE 8.00-20.00
LA 10.00-18.00
SU 10.00-16.00

Hohtokeilaus

Hohtokeilauksessa hohtovalot, hyvä musiikki, upeat valoefektit sekä hyvä seura takaavat onnistuneen illan. Hohtokeilaus on hauskanpitoa ystävien, perheen tai työporukan kanssa. Hohtokeilaus aloittaa mukavasti Tyhy-päivän, polttarit, tiimi-palaverin, pikkujoulut tai syntymäpäiväjuhlan.

Varaa lisäksi kahvilasta valmis synttäripöytä tarjoiluineen, niin lapsen syntymäpäivästä tulee ikimuistoinen! /kahvila

Hohtokeilausajat

 

TI 18.00-21.00
KE 18.00-21.00
PE 17.00-20.00
LA 10.00-18.00
SU 10.00-16.00

Soveltava keilailu ja apuvälineet

Keilahalliin on esteetön kulku hissillä. Keilahallista löytyy myös inva-WC. Meillä on käytössä erilaisia apuvälineitä, joita apuna käyttäen keilaaminen on mahdollista esim. pyörätuolista käsin.

Kahvapallo

Kahvapallo mahdollistaa keilailun pienemmällä puristusvoimalla ja sormien aktivaatiolla. Palloon tartutaan kahvasta ja heiton päätteeksi irrottaessa otteen kahva vetäytyy jousen avulla pallon sisään.

Vierityskouru

Vierityskourun avulla keilailu onnistuu ilman vauhdinottoa. Kouru laitetaan radan päähän ja pallo nostetaan vierityskourun ylätasanteelle. Tästä pallo lähetetään liikkeelle kohti keiloja. Kouru soveltuu keilaajille, joilla on haasteita kävelyssä tai tasapainossa, sähkömopo- tai pyörätuolinkäyttäjille, sekä keilaajille, joiden on vaikea pitää otetta tavallisesta keilapallosta tai kahvapallosta.

Ränniesteet

Ränniesteet eli bumperit estävät pallon kulkeutumisen ränniin. Automaattisen ränniesteen voi valita halutulle pelaajalle. Ränniesteitä ei yleensä suositella käytettäväksi kovalla vauhdilla tai painavilla palloilla keilaaville.

Yksityistilaisuudet

Keilahallia voi varata yksityiskäyttöön, jolloin tilassa voi nauttia omia alkoholijuomia. Keilahalli tulee varata ennakkoon lipunmyynnistä 08-221 474 ja varaajan tulee ilmoittaa yksityistilaisuudelle täysi-ikäinen vastuuhenkilö. Muissa tapauksissa keilahallissa alkoholin nautiskelu on kielletty.

Vakiovuorot

Vakiovuoro on säännöllinen koko vakiokauden kestävä varattu vuoro, samaan aikaan ja samassa tilassa. Vakiovuoro haetaan aina hakemuksella.

Vakiovuoron laskutus

Vakiovuorot laskutetaan kerran kuukaudessa sopimuksessa määritellyn maksajan osoitteeseen. Vakiovuoroista emme peri laskutuslisää. Vakiovuoro laskutetaan kokonaisuudessaan kenttämaksuna, eikä sen maksuun voi käyttää liikuntaseteleitä, saldokortteja eikä yritysten/yhdistysten erillisiä tilisopimuksia.

Vuoron myöntäminen

Vuorot vahvistetaan varausvahvistuksella hakemuksessa ilmoitetun hakijan sähköpostiin kesäkuun aikana. Varausvahvistuksessa näkyvät kaikki onnistuneet varauspäivämäärät. Säilytä varausvahvistus koko vakiokauden ajan.

Hakuprosessin nopeuttamiseksi on huomioitavaa, että hakemuksessasi on oikeat laskutustiedot sekä y-tunnus tai yksityishenkilön kohdalla henkilötunnus ja sähköpostiosoite. Vuoron varaajan vastuulla on, että jokainen vuorolla pelaava on lukenut säännöt ennen vakiovuoron alkamista.

Kilpakeilaus

Kilpailuvuorot maanantaisin ja torstaisin klo 17.30-20.00 sekä lauantaisin klo 11.30-14.00.

Ajankohtaisen pistetilanteen näet tästä

Ilmoittautuminen kilpailuvuorolle

Varaa paikkasi kilpailuvuorolle 3 vuorokautta ennen kilpailulähdön alkua sähköpostilla info.vesipekka [at] raahe.fi tai puhelimitse 08-221 474.

Ilmoittautumistilanteen näet tästä.

Vuokrakaapit

Keilahallilla on vuokrattavissa kaappeja pallojen säilytykseen. Kaappi vuokrataan lipunmyynnistä hintaan 20 €/kausi/kaappi. Vuokrakaappien avaimet tulee palauttaa lipunmyyntiin keilakauden päättyessä.

 

Päivitetty

Kaveriporukka hohtokeilaamassa.

Hohtokeilausta talvikaudella tiistai-, keskiviikko- ja perjantai-iltaisin sekä viikonloppuisin! Varaa aika 08-221 474