Lasten liikunta

Lapsen kehityksen kannalta on tärkeää, että liikunnan harrastaminen ja tutustuminen uusiin lajeihin aloitetaan jo lapsena! Lapsi oppii parhaiten uimaan alle kouluikäisenä. Veteen tottuminen ja uimataidon kehittyminen tapahtuvat kaikilla lapsilla eri tahtiin.

Meillä eri-ikäiset lapset voivat harrastaa laajasti erilaisia liikuntalajeja. Keilaus, sulkapallo, tennis, salibandy...vesileikkejä unohtamatta!

 

Allasosastolla

Järjestämme eri-ikäisille lapsille uimakouluja koululaisten loma-aikoina ja uimakerhoja läpi vuoden. Tutustu kurssitarjontaamme

/lasten_uimakoulut

Perheen pienimmille löytyvät viikottaiset ohjatut vauvauinti/perheuintiryhmät sekä taaperouimakerhoja. Lue niistä lisää sivuiltamme

/vauvauinti

Keilahallissa

Lasten kanssa on ilo viettää perheen yhteistä aikaa vaikka hohtokeilaten. Keilahallissamme on kenkiä jopa ihan pienille lapsille, koosta 22 lähtien. Pallovalikoimastamme löytyy myös kevyempiä palloja. Jotta pienikin saa onnistumisen elämyksiä, jokaisella radalla voi valitulle heittäjälle määritellä reunat nousemaan automaattisesti ylös.

/keilailu

Järjestämme myös keväällä 2020 aivan uutena toimintona lasten keilakerhon sekä nuorten keilauskurssin.

Vietä iloiset synttärit

Meillä voit viettää suosittuja synttäreitä vaikka kaveriporukalla. Lajimahdollisuuksia on monia, iästä riippuen. Hohtokeilaus on yksi suosituimmista synttärien viettopaikoista. Lisäksi menoa ja iloista meininkiä ei jää puuttumaan Wibit-temppuratapäivinä altailla.

/wibit_aqua_track

Myös pelilajeista esim. sulkapallo ja salibandy sopivat erittäin hyvin liikunnallisten syntymäpäivien viettoon.

/sulkapallo

/salibandylentopallo

Touhun jälkeen kahvilassamme on tarjolla monenlaista herkkua. Voit myös varata pöydän, jonka katamme kauniiksi, kun varaat tarjoilut ennakkoon meiltä. Tutustu kahvilamme valikoimaan.

/kahvila

 

 

 

Päivitetty