Vauvauinti

Kuntokeidas Vesipekka on Turvallinen Vauva- ja perheuintipaikka

Meillä on Turvallisen Vauva- ja perheuintipaikan diplomi. Diplomin lähtökohtana on pienten lasten terveys ja turvallisuus. Tavoitteenamme on varmistaa toiminnan korkea laatutaso jokaisella vauvauintikerralla. Jokainen ohjaajamme on suorittanut Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton vauva- ja perheuinnin ohjaajakurssin. Ohjaajat ylläpitävät ammattitaitoaan aktiivisesti.

Vauva- ja taaperouintiryhmät 

Vauvauinti on vauvan ja perheen yhteinen leikkihetki, joka tapahtuu koulutettujen ohjaajien ohjauksessa ja valvomana puhtaassa ja lämmitetyssä vedessä. Veden lämpötila nostetaan 32 asteeseen vauvauinnin ajaksi. Monitoimiallas on pääsääntöisesti suljettuna muulta toiminnalta vauvauintien ajan.

Taaperouinti on taaperon ja vanhemman, tai muun tutun aikuisen yhteinen leikkihetki. Taaperouinnissa harjoitellaan vedessä liikkumista, sekä uinnin ja sukeltamisen alkeita erilaisten leikkien ja apuvälineiden kanssa. Taaperon mukana tulee olla yksi vanhempi. Taaperouinnit järjestetään pääsääntöisesti lasten altaassa. 

Vauvauinti 3-7 kk

Lauantaisin klo 10.30-11.00 (10 kertaa) 28.1. - 22.4. Huomioithan, että vauvauintia ei ole Wibit-viikonloppuisin 18.2.,11.3. & 8.4. 

Vauvauinti 8-12 kk

Lauantaisin klo 11.00 -11.30 (10 kertaa) 28.1. - 22.4. Huomioithan, että vauvauintia ei ole Wibit-viikonloppuisin 18.2.,11.3. & 8.4.

Vauvauinnin kurssimaksu 80,00€ sisältää vauvan ja kahden aikuisen osallistumismaksun. Taaperouinnin kurssimaksu 80€ sisältää taaperon ja yhden aikuisen osallistumismaksun. Ennen vauvauinnin aloittamista uusille vauvauintiperheille pidetään vauvauinti-info. Ilmoitamme tarkan päivämäärän ilmoittautujille. Ilmoittautuminen alkaa ma 19.12.2022 klo 10:00

Ilmoittautuminen kursseille

Ilmoittautuminen kursseille sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta https://uusi.kuntapalvelut.fi/vesipekka

Emme ota vastaan ennakko- tai puhelinilmoittautumisia!

Ilmoittautuminen on sitovaa! Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä verkkomaksuna, jonka jälkeen ryhmäpaikka on vahvistunut. Koko kurssimaksun peruminen vain lääkärintodistuksella. Yksittäisiä poissaolopäiviä emme hyvitä!

 

 

Päivitetty

To, 26.01.2023 - 14:21