Aikuisten liikunta

Monipuolisessa liikuntakeskuksessamme on mitä mainioimmat mahdollisuudet hoitaa omaa hyvinvointia kokonaisvaltaisesti!

Meiltä löydät niin yksilölajit kuin kattavalla tarjonnalla ohjattua ryhmäliikuntaa. Lähde rohkeasti etsimään omia rajojasi ja huomaat positiiviset muutokset kehossasi ja terveydessäsi!

 

 

Allasosastolla

Kylpylätasoisessa allasosastollamme voit harrastaa kuntouintia, vesikävelyä, vesijuoksua, rentouttaa lihaksia erilaisissa porepisteissä, osallistua ohjattuihin vesijumppiin sekä hyödyntää omatoimisesti virtuaalivesijumppanäyttöä ja jumpata ihan omaan tahtiin. Järjestämme myös eri tasoisia aikuisten uimakouluja. Lisäksi meillä saat yksilöohjausta vaikka uintitekniikkaan tai apua vesipelkoon. Höyrysaunat ja tavalliset saunat kruunaavat uimahallikäynnin.

/aikuisten_uimakoulut

/vesiliikunta

Kuntosalilla

Kuntosalitilamme ovat viihtyisät ja tilavat, ilmanvaihtuvuus on hyvä! Kuntosalilaitteemme ovat TechnoGymin nykyaikaisia laitteita. Verryttelytilassamme on myös toiminnallinen Crosscore-kehikko ja juoksumatto. Aloita treenaus meillä, sauna kuuluu aina samaan hintaan! Kuntosalille voit varata myös personal trainerpalveluja liikunnanohjaajiltamme.

/kuntosali

/yksiloohjaukset_ja_kuntotestaukset

Keilahallissa

Keilaus on mainio porukkalaji, mutta mikään ei estä harrastaa sitä myös omatoimisesti itsekseen. Radan voi varata joko kokonaan itselle tai isommalle porukalle. Tutustu keilauksen saloihin!

Palloiluhallissa

Palloiluhallissamme on neljä sulkapallokenttää ja yksi tenniskenttä, jossa voi pelata myös salibandya tai lentopalloa.

/sulkapallo

/tennis

/salibandylentopallo

Muut palvelut

Kahvilastamme on helppo ostaa juomapullo mukaan tai virkistäytyä treenin jälkeen suolapalalla ja kahvilla!

/kahvila

 

 

Päivitetty