Lasten uimakoulut

Järjestämme lasten uimakouluja eri ikäisille ja taitotasoisille lapsille koululaisten loma-aikoina! Jokaiselle löytyy oma ryhmä!

Järjestämme myös suosittuja lasten uimakerhoja läpi vuoden. Meiltä voit varata myös uimaopetuksen yksilöohjauksia kaikenikäisille uimareille!

Lisätietoja valvomosta 08-221 473

 

Lasten uimakerhot 2023

Alkuvuoden 2023 uimakerhot perustuvat uimataitoon aiemman ikäluokituksen mukaan. Uimakerhojen luokitukset ovat helppo taso 1 ja helppo taso 2. Luokitukset perustuvat altaisiin, jossa opetus tapahtuu. Kummassakin uimakerhossa perusajatus pysyy samana: Harjoittelemme sukeltamista ja uintia erilaisten leikkien, pelien ja apuvälineiden kanssa. Uutta on myös se, että kerhot kestävät koko kevätkauden, yhteensä 14 kertaa. Ilmoittautuminen uimakerhoihin alkaa maanantaina 19.12 klo 10.00.

Uimakerho, helppo taso 1

Torstaisin klo 18.00 - 19.00. Uimakerho kestää 14 kertaa, 19.1. - 4.5. Huomioithan, että kerhoa ei ole 9.3. & 6.4. 

Uimakerhossa harjoitellaan uinnin ja sukeltamisen alkeita erilaisten leikkien ja apuvälineiden kanssa. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti lasten altaassa, joten uimakerho soveltuu parhaiten uimataidottomille tai vähän sukelteleville lapsille. Uimakerhon aikana käymme tutustumassa myös monitoimialtaaseen. Uimakerhon ohjaajina toimivat meidän ammattitaitoiset ohjaajat.

Hinta 80€ 

Uimakerho, helppo taso 2

Tiistaisin klo 18.30 - 19.30. Uimakerho kestää 14 kertaa, 17.1. - 25.4. Huomioithan, että kerhoa ei ole hiihtolomaviikolla 7.3.

Uimakerhossa harjoitellaan uinnin ja sukeltamisen alkeita erilaisten leikkien ja apuvälineiden kanssa. Ensimmäisellä kerralla opetus aloitetaan lasten altaassa, mutta ryhmän taitotason mukaan seuraavilla kerroilla siirrytään monitoimialtaaseen, sekä käymme tutustumassa muihin altaisiin. Uimakerho soveltuu parhaiten jo sukelteleville ja hiukan omalla tyylillä uiville lapsille. Uimakerhon ohjaajina toimivat meidän ammattitaitoiset ohjaajat.

Hinta 80€

Ilmoittautuminen kursseille

Ilmoittautuminen avautuu maanantaina 19.12. klo 10.00

Ilmoittautuminen kursseille sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta https://uusi.kuntapalvelut.fi/vesipekka

Emme ota vastaan ennakko- tai puhelinilmoittautumisia!

Ilmoittautuminen on sitovaa! Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä verkkomaksuna, jonka jälkeen ryhmäpaikka on vahvistunut. Koko kurssimaksun peruminen vain lääkärintodistuksella. Yksittäisiä poissaolopäiviä emme hyvitä!

Päivitetty

Ti, 13.12.2022 - 13:42